Virtuális karcolások

Éltető napsugár

2017. február 23. - Nyalifali085

Egyre többet süt a nap, van akinek az udvarát már hóvirágok lepték el. Ő is szeret bennük gyönyörködni, misztikusan csillogó tekintete visszatükrözi a természet csodáit.

Helyettem most a napsugár cirógatja finom bőrét, de csak percekre áll meg, hogy élvezze meleg kényeztetését. Izgő-mozgó egyénisége nem engedi, hogy tartósan földbe gyökerezzen a lába, mint egy szorgos kis méhecske már készen is áll a következő feladatra.

Szinte látom magam előtt ahogy tesz-vesz, átmeneti feszültségét akár mosogatással is képes levezetni. Jártas a konyhában, tudja, hogy a "malomban" nem csak lisztet őrölnek, és olyan egyszerűséggel terelgeti a háziállatok hadát, mint a egy profi karmester zenész társulatát. Egyetlen élőlény akad amely megtöri mindent elsöprő lendületét, ez pedig egy jól megtermett béka. Nagy lány ő már ahhoz, hogy kizárólag a mesék világában éljen, és azzal hitegesse magát, hogy egy csók mindent és mindenkit szebbé varázsolhat:)

 

23333.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nyalifalisagok.blog.hu/api/trackback/id/tr5412284847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása