Virtuális karcolások

Pelenkás gondolatok

2017. május 07. - Nyalifali085

Különleges volt az az éjszaka, minden korábbinál jobban beszűrődött a külvilág zaja. Közben egy láthatatlan erő folyton csak azt suttogta nekem: ideje mennem, a fény felé vezető útra kelnem. Ez volt a születésem csodájának első mozzanata, míg a következő pillanatban már mindent ellepett a homályosan cikázó alakok hada.

Akkor egyáltalán nem szégyelltem könnyesre sírni szememet, dobhártya-repesztő hangmagasságban üvöltöttem, hogy kérem vissza a biztonságos rejtekhelyemet. De nem volt visszaút, meg kellett barátkoznom a színes új világgal, a drága szüleimnek meg a lábam között azzal a "micsodával". 3100 grammos súllyal és 50 centis törphosszal egy aranyos kis fickót kaptak, cserébe ők nekem végtelen sok szeretet adtak :)

 

szuletes.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nyalifalisagok.blog.hu/api/trackback/id/tr7112487347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása